Футболен управител се оправда за неоценения в Благоевград Марсел Бибишков

07/07/2023 09:57 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Футболният управител Атанас Дафинов се оправда за изпуснатия транфер на Марсел Бибишков. Реакцията му е часове след лъсналата истина за неподновения договор с Марсел, който бе оцененв в "Ювентус", но не и от ръководството на "Пирин"-Благоевград. Пропусната е сувата от 800 000 евро, каза вчера футболистът Крум Бибишков-бащата на талантливия Марсел. Дафинов днес го уличи в лъжа.

"Правя това обръщение в името на истината, която заслужават всички обичащи Пирин. Това не е нашият стил на работа, но когато има откровени лъжи, ние не може да стоим безучастни. Твърденията на Крум Бибишков, че не сме предложили професионален договор на сина му Марсел са абсолютна лъжа! Имахме специален разговор за професионален контракт, на който присъства и свидетел. Тогава Крум Бибишков обеща, че ако отборът се спаси, ще се подпише договорът, но след като Пирин си осигури оставане в елита, се скри. Всички други твърдения са неистини и аз съм готов да предизвикам Крум Бибишков на детектор на лъжата, който да покаже правотата на твърденията", напуса в страницата на отбора петричанинът Атанас Дафинов.

"Искам да попитам и кой определи и как изчисли на нереалната сума от 800 000 евро играч на 16 години? Никое дете не трябва да бъде отговорно за некомпетентните действия и твърдения на родителите си! Въпреки всички грозни думи и откровени лъжи, Пирин пожелава успех на Марсел и попътен вятър в школата на Ювентус и нека да следва само своя път", каза Дафинов, чиято оставка бе поискана от благоевградските фенове.

Мегдувременно днес във футболните среди се заговори, че в отбора се завръща Николай Бодуров. 37-годишният ще е едновременно играч и помощник-треньор. Вреча Дафинов подписа с полузащитника Гезим Пепси от Швейцария. 24-годишният играч  парафира с „орлетата“ за година и половина. Пепси е юноша на "Базел", играл за всички формации на швейцарския гранд, за които има общо 99 мача.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook