Футболист влезе в ръководството на "Пирин" - Благоевград

14/04/2022 17:10 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Един от класните футболисти в "Пирин"-Благоевград е повишен в длъжност. Той вече е част от ръководния екип на отбора, информираха от клубния пресцентър.

Полузащитникът Светослав Дяков е назначен за технически директор на клуба. Бившият капитан на националния отбор на България е приел поканата на ръководството и до края на настоящия сезон ще съвместява ролята си на лидер на тима в средата на терена с тази на новата си позиция като технически директор.

Дяков ще работи в синхрон със спортния директор Петър Михтарски и старши треньора Радослав Митревски и ще бъде връзката между футболистите и клубното ръководство.

„Ще започна с това, че аз от доста време съм взел решение, което моето семейство и близките ми знаят, а именно, че това е последната ми година като професионален футболист. Затова приех предложението на ръководството до края на договора ми да помагам и като технически директор. След това ако и двете страни са удовлетворени от условията и работата, която за мен ще бъде нещо ново, ще продължим заедно. Отговорността, която поемам е голяма, но не се притеснявам от предизвикателството! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и ръководството. Без значение колко време ще съм, ще работя коректно, усърдно и спрямо принципите ми, както разбира се и за интереса на Пирин“, заяви Светослав Дяков пред www.fcpirin.com

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook