ГЕРБ: Доходите на българите ще стигнат 80 процента от европейските

20/05/2024 17:56 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

За следващите 4 години доходите на българите ще стигнат 80 процента от тези на европейските, обясниха от ГЕРБ в благоевградско село.

Бившият парламентарен председател, сега отново кандидат-депутат от Пиринско, пресметна, че при влизането ни в ЕС доходите са били 40%, а сега са около 60-62 на сто.

„Важно е следващото правителство да съумее да възстанови загубената преди 3 години връзка между централната и местната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възстановяването на читалището. Точно затова трябва средствата да достигат и до малките населени места. Сигурен съм, че ще следващото правителство с водеща сила ГЕРБ ще го направи", каза Желязков. Той изтъкна, че ГЕРБ е партия, която иска нещата да се случват, а не да дават празни надежди.

„Преди няколко години дойдоха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на килограм. Но животът не само не се подобри, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от възможностите, които дава Европейския съюз", коментира още той.

"България е изгубила много възможности заради боричканията в правителството – загубени пари за осветление, за улици, за тръбопровод.
„Важно е да имаме и депутат от Благоевград, негова лична кауза ще бъде да работи за селата, а аз да помагам", изтъкна областният лидер Андрей Новаков.

„ Аз съм кандидатът на Благоевград. Проблемните в общината са много. Важно е да има народен представител, който да изисква. Време е Благоевград да върне своя блясък. Ще дам всичко от себе си. Подкрепете не само мен, но и листатв за Европейски парламент. Важно е кого изпращаме там.“, с тези думи се обърна към жителите на село Церово Илиан Георгиев.

„5 години нищо не се прави. Ние сме доказали, че можем да работим. Ще поема ангажимент през министерството да се ремонтира покрива на читалището в селото", Атанас Камбитов -общинският ръководител в Благоевград. Той допълни, че е важно да има правителство и да се направи така, че селата от общината да могат да кандидатства по програми за развитие на селски райони.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook