Голф турнир осигурява стипендии за изявени студенти

20/09/2023 11:19 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Набират средства за стипендии на даровити студенти с печалба от турнира по голф. Ще се проведе в "Пирин Голф и Кънтри клуб" край Банско.

Благотворителният турнир за любители е на 30 септември. Организира се от Американския университет в Благоевград.

"През цялата година АУБ изпълнява програма от събития за попълване на своя фонд за стипендии, а благотворителите стават все по-многобройни“, споделя Надежда Мишкова, мениджър в отдел „Развитие“ и организатор на турнира. „Ние сме максимално активни, следвайки своите ценности, а сред тях е и осигуряването на равни възможности и подкрепата за талантливи млади хора“.

Университетът кани за участие в турнира представители на публичния и частния сектор, както и възпитаници на АУБ, които са сред най-активните дарители на своята Alma Mater, преподаватели и студенти. Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в две дивизии. За начинаещите е предвидено кратко въвеждащо обучение. Подготвени са разнообразни пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ. Специална програма ще осигури приятно прекарване на придружителите и семействата на участниците. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook