Голф турнир за стипендии на даровити студенти

01/10/2020 15:59 0 Коментирай

Голф турнир осигурява стипендии за изявени студенти на Американския университет в Благоевград. От висшето училище съобщиха, че всички доказани формати за набиране на средства в полза на възпитаниците в нужда, се провеждат с успех, независимо от ситуацията с COVID-19.

На 10 октомври в "Пирин Голф и Кънтри Клуб" АУБ събира свои приятели и поддръжници на целодневен благотворителен голф турнир за любители. Състезанието AUBG & Friends Fundraising Golf Tournament се провежда веднъж годишно и набира пари за студентски стипендии. Благодарение на тазгодишното - четвърто издание на състезанието, ще бъдат поощрени млади хора със забележителни изяви в спорта.

"През цялата година АУБ изпълнява програма от събития за попълване на своя фонд за стипендии, а благотворителите стават все по-многобройни", каза временният предизедент на университета Дейвид Еванс.

Университетът кани за участие в турнира представители на публичния и частния сектор, както и възпитаници на АУБ, които са сред най-активните дарители на своята Alma Mater, преподаватели и студенти. Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в две дивизии. За начинаещите е предвидено кратко въвеждащо обучение. Подготвени са индивидуални и групови пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ. Специална програма ще осигури приятно прекарване на придружителите и семействата на участниците. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook