Граничен полицай набеден от учителка, дава я на прокурор

15/02/2023 09:24 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Прекратиха досъдебно производство спрямо граничен полицай от Благоевград.

Атанас Коцев, който бе набеден от жената, с която е бил на семейни начала над пет години, не е извършил престъпление, изразяващо се в сексуално малтретиране. Делото бе заведено през 2019 година след жалба на учителката от Пето СУ Надежда М. Тогава тя посочи пред прокуратурата, че е изнасилена и заплашвана от Атанас Коцев.

"Прокурор Елица Калпачка прекрати преписката, тъй като липсват доказателства. Сега аз ще я дам на прокурор за набеждаване", коментира пред Енвина Атанас Коцев.

Припомняме, че преди четири години Надежда М. се обадила първоначално на телефон 112. Съобщиа, че е изнасиленав апартамента й в квартал "Еленово".  Последвала и писмен сигнал във Второ управление на МВР в Благоевград. Подала и медицинско от съдебен лекар. По младата жена не е имало следи от физическо насилие, въпрос на преценка е дали се касае за насилствен или нежелан полов акт между мъж и жена, които са били сексуални партньори.

Атанас Коцев бил отстранен преди години от Гранична полиция-Благоевград, тъй като установили, че е продавал коли втора употреба. Той обжалва дисциплинарното наказание. В момента Коцев е граничен полицай на ГКПП-Кулата. Смята, че Надежда трябва да бъде отстранена от училище и да не работи с деца.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook