Илиан Георгиев: Хората в Пиринско не желаят избори през 6 месеца

07/06/2024 09:35 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Завършването на автомагистрала "Струма" е от ключово значение за икономическия ръст на Благоевградска област. При правителство на ГЕРБ има възможност да се построи изцяло до две-три години. В противен случа, след 2030 година, ще връщаме парите на ЕС. До момента са вложени над 1 милиард лева, но предстои най-тежкото трасе - Кресненското дефиле, коментира благоевградският кандидат-депутат от ГЕРБ Илиан Георгиев. Той е категоричен, че при едно разумно и държавническо управление в следващия мандат, това ще се случи.

Георгиев, който е директор на НОИ-Благоевград, познава отлично проблемите на хората в Пиринско. Има силно желание и опит за излизане от кризата, създадена с участието на "Продължаваме промяната" във властта.

"Хората в Благоевград и региона не желаят избори през 6 месеца. Искат работа, адекватни възнаграждения, сигурност за децата и внуците. Държавата и общините трябва да привличат инвестиции. Трябва да има подготвени специалисти в администрациите, а не просто чиновници на заплата. Хората искат да се създадат условия за местен бизнес. Без печеливш бизнес няма как нито един град да е успешен. А в Благоевград не са малко предприятията, които са за пример в своя бранш с професионализма и успехите си", коментира Илиан Георгиев, който е втори в партийната листа.

"По време на кампанията се срещнах и чух проблеминте на много съграждани и жители в областта. Заедно, обединени, ще работим за тях, за благосъстоянието на всички", категоричен е Георгиев. Той е убеден, че ГЕРБ в следващия парламент ще бъде по-голяма тежест от тази в предходния. Призовава хората да гласуват, за да се помогне на пострадалата държава.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook