Инциденти край Гоце Делчев, Петрич и Благоевград

09/01/2024 09:07 0 Коментирай

В района на село Гърмен е станало произшествие, предизвикано от млада шофьорка, информираха от полицията в Гоце Делчев. 34-годишната зад волана на "Ауди" е карала с превишена скорост. Навлязла е в лентата за насрещно движение и се е блъснал в втомобил „Рено Клио“. В резултат на инцидента, с оток на главата и натъртвания по тялото е пострадала виновната водачка, която е от село Марчево. С луксация на тадзобедрена става е 7-годишно момиче, пътуващо в ударената кола.

"Сузуки Гранд Витара" с 36-годишен водач от гоцеделчевското село Брезница е блъснал 11-годишно момиче от същото село, което внезапно пресякло пътното платно. Водачът е транспортирал момичето до ФСМП-Гоце Делчев, където след извършен медицински преглед е установено, че е пострадало с фрактуа на подберицата и е настанено за лечение в МБАЛ в града. На водача е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Край село Гърмен возач на автомобил „Тойота Ланд Круизер“ не е спазил необходимата дистанция и е блъснал „Волво“. Шофьорът е от Гоце Делчев. Той е на 35 години. С разтежение на шийните мускули е пострадало 4-годишно момиче, което е пътувало в обезопасителна система вът „Волво“-то. След извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водачите на автомобилите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На пътя между Петрич и ГКПП- Златарево е регистриран инцидент, предизвикан от 27-годишна петричанка. "Шевролет“, движейки се с несъобразена скорост, е излязъл извън платното. Ударил се в мантинела, а след това се преобърнал.  Водачката на автомобила е пострадала с охлузни рани по краката и ръцете. Направените й проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, са отрицателни.

На ул. Освобождение в Благоевград, автомобил "Мерцедес", управляван от 43-годишен благоевградчанин, не е пропуснал пешеходка на обозначено за преминаване място. 75-годишна жена от Благоевград, която е пресичала по пешеходна пътека. На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook