Инциденти край Петрич, Банско, Сандански и Благоевград

18/04/2023 11:11 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

20-годишен, предизвикал верижна катастрофа, е задържан за часове в полицията. Младият водач е карал "Волво" с превишена скорост. Ударил насрещно пътуващ автомобил "Фолксваген". Произшествието е станало на пътя между Петрич и КГПП-Кулата. В резултат на удара, между тях, е последвал сблъсък с "Тойота". За късмет шофьорите не са пострадали сериозно. Ранени са леко и двама от пътуващите в колите.

На пътя между Добринище и Банско се е преобърнал "Ситроен". Зад волана била 55-годишна от Хаджидимово. Шофирала с несъобразена скорост, загубила контрол над колата и направила лупинг. Водачката на автомобила е пострадала с фрактура на лакътната кост. Направената й е проба с техническо средство за употреба на алкохол. Отрицателна е, нформираха от полицейското управление в Банско.

В района на санданското село Хърсово, е станал пътен инцидент, при който лек автомобил „Мазда“ с 54-годишен водач от Ново Делчево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в дърво. Водачът на автомобила е пострадал с охлузвания на гръдния кош и порезна рана на ръката.

Полицейски служители от Благоевград са вкарали в ареста двама водачи, шофирали след употреба на наркотични вещества. Но булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ проверили автомобил „Фолксваген Голф“. С техническо средство установили, че 43-годишният благоевградчанин кара дрогиран. Сезирана е прокуратурата в града. Обвинен е и друг благоевградчанин. 33-годишният управлявал "Мерцедес" по булевард "Димитър Солунски". Той също е употребил наркотични вещества.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook