Инциденти в Благоевград и Петрич

09/08/2024 16:41 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Млада шофьорка е предизвикала пътен инцидент. Управлявала е автомобил "Волво" по улица "Марица" в Петрич. 32-годишната е от Благоевград, а пострадалата е петричанка. На пешеходна пътека благоевградчанката не е пропуснала пешеходката и я помела с колата си.

43-годишната е получила фрактура на поясен прешлен и е настанена за лечение в МБАЛ-Сандански. На водачката на автомобила са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Дежурни медици от Благоевград са подали сигнал за пострадало 13-годишно момиче. От Спешен център съобщили, че на кръстовище между булевард „Васил Левски“ и улица „Петър Зографски“, пресичащото на пешеходна пътека момиче е било блъснато от завиващ на ляво лек автомобил с неизвестни към момента марка, модел и водач, който не е изпълнил задължението си да спре и да остане на място. Избягал. След извършен медицински преглед пешеходката е освободена за домашно лечение със съмнение за фрактура на срамна кост. Работата по установяване на автомобила и неговия водач продължава, информираха от първо управление на МВР в Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook