Инциденти в Сандански, Банско и Разлог

02/01/2024 11:57 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Полицаите в Сандански разследват инцидент с малолетно момче, което е с разкъсно-контузна рана на дясната ръка и ампутирани два пръста. Случило се е в града след използване на пиротехнически изделия. животинския пазар, в резултат на неправилно боравене с неустановени пиротехнически изделия от двама мъже на 40 и 44 години от София е причинена разкъсно-контузна рана на ръката и ампутация на два пръста на 3-годишно от столицата.

Детето е било транспортирано за лечение в софийска клиника. По случая е образувано досъдебно производство. Полицейски служители от управлението в Сандански работят по получено съобщение от 36-годишен местен, че пред питейно заведение в града му е нанесен удар с празна стъклена бутилка в областта на главата. 

На тел.112 са подали сигнал за възникнал скандал в жилищна кооперация в местността „Грамадето“, землище на Банско. Пристигналите на място полицейски служители са установили, че 47-годишна румънска гражданка е с прободна рана в областта на бедрото, като незабавно е транспортирана в БМАЛ-Разлог за оказване на медицинска помощ. В апартамента, в който били и двама румънски граждани на 41 и 47 години, от органите на реда е открито около 1,41 грама кокаин. Двамата мъже са в ареста за денонощие.

В Разлог полицаите са получили сигнал за възникнал скандал между група мъже в питейно заведение в Белица. 52-годишен от Белица и мъж на 42 години от село Горно Драглище са предизвикали сбиване. Държали се агресивно и отправяли закани и обиди към клиентите и персонала. След устно предупреждение от страна на полицейските служители, по-младият е нападнал с бутилка един от полицаите и отправил словесни заплахи за живота и здравето му. Той стрелял във въздуха със служебния си пистолет. Сезирана е прокуратурата в Разлог.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook