Здравни инспектори затапиха ГКПП-Кулата

09/05/2021 19:11 1 Коментирай

Огромна опашка се е извила на ГКПП-Кулата. Да преминат в страната ни чакат стотици идващи от Гърция. По искане на РЗИ на всички хора, които влизат в страната ни се проверяват сертификатите за поставена срещу COVID-19 ваксина.

Служител на здравните власти снима всеки сертификат, за да го проверят, разказаха чакащи на границата. Автобусите и автомобилите се спират и хората се свалят, за да се наредят на опашка, където чакат днес, предаде бтв. От Гранична полиция обясниха, че проверката не се прави за първи път и че е в правомощията на РЗИ. 

Междувременно от Пътна полиция информираха, че трафикът се засилва значително заради интензивното движение в посока южната ни съседка през изминалите дни. Проблематични точки са „Кресненското дефиле” и отсечката между Благоевград и Симитли.

Напиши коментар

Коментари

  1. Пешеходец -
    Здравните инспектори от РЗИ и Инспекцията по труда-Благоевград,спешно да проверят строителен обект/лека конструкция/в гр.Петрич,бившият магазин за обувки на Иван Кочев-Чомбе,който нов собственик явно/не ни е известно/ разширява,който е в близост до маг.ЛИДЛ,ченбюро,кръгово кръстовище,булевар.Опасното е,че режещите машини създават много прах от изкуствените материали,ламарини и пр.и пешеходците вдишват тези опасни микрочастици,защото обекта се намира непосредствено до тротоара и пешеходната пътека,а там има постоянно мн.минувачи.Освен това е опасно от падащи остри предмети...и т.н.Да обезопасят обекта,за да няма пострадали.Това е от седмица поне така и на никой не му прави впечатление,защо?

Социално

новини благоевград facebook