Издигнаха първи кандидат за кмет в Пиринско

02/07/2023 15:01 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Гражданско сдружение издигна официално кандидат за кмет. Той е фармацевт с няколко специалности.

Членовете на "Обединени За Силен Петрич" посочиха като свой кандидат Константин Качулев за поста в южния град. Ако и настоящият Димитър Бръчков се кандидатира за пореден мандат, в сблъсък влизат двама аптекари. Качулев е председател на регионалната колегия.

От сдружението в Петрич разпространиха съобщението в страницата си. "Качулев заяви, че щом хората от община Петрич ще го назначават за кмет, те и трябва да му връчат “длъжностната характеристика”. Константин Качулев е магистър по фармация с три специалности - промишлена фармация, токсикология, и правно регулиране в здравеопазването. Доктор е по социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията. Обучава се в магистърската програма по икономика и финанси.

"Сдружението търси форма за самостоятелно явяване на изборите, но ще работи проактивно за обединение, каквото е и името ни. Освен кандидат за кмет на общината, "Обединени За Силен Петрич" ще предложи кандидатури за кметове и наместници във всички населени места на общината както ще работи и за пълна кандидатска лист за общински съвет.

Напиши коментар

Коментари

  1. Денонощна аптека -
    Сега Васил от Дубай ще праща ли кинти или като на едни парламентарни ги за:ба?

Социално

новини благоевград facebook