Издигнаха югозападен кмет за пореден мандат

13/08/2023 14:23 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

За четвърти мандат издигнаха действащ кмет в Югозапада. Социалистите категорично се обединиха около Владимир Георгиев

От пресцентъра на БСП обявиха, че Георгиев е доказал социалната си подкрепа към жители в Самоков и общината. В подробен отчет градоначалникът представи свършеното за мандата, очертавайки ясно както успехите, така и проблемите. На събранието бе утвърдена и листата за общински съветници.

Михаил Михайлов е втори след Георгиев. Бившият областен управител Радослав Стойчев е на трето място. След ващите в листата са Дончо Зашев, Георги Цурев, Димитър Симитчиев, д-р Ивалина Трендафилова, Виолета Кокалова, Бойко Лазаров, Ели Георгиева.

„Както парламентарната група на социалистите, така и тук в Самоков – кметът Владимир Георгиев, а и съветниците доказаха, че БСП изпълнява обещания“, заяви зам.-председателят на парламентарната група Иван Ченчев.

Владимир Георгиев е роден през 1973 година. Завършва средното си образование в Самоков, продължава висшето си образование в Югозападния университет в Благоевград със специалност „Право“. Част е от общинския съвет от 2007-а до 2011 година, след това е избран за кмет на общината. Той е заместник-председател на Асоциация „Общински гори” и зам.- председател на Областен съвет за развитие на Югозападния район. Носител е и на наградата „Кмет на година на София област“ за 2012 година.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook