Затварят за асфалтиране на път към петрички села

29/07/2021 17:04 0 Коментирай

Асфалтират по график пътищата към селата в Подгорието. Фирмата изпълнител на трасето Петрич - Първомай - Коларово - Ключ - Габрене, започва полагане на зносващия пласт асфалт.

За по-добра организация и, за да не се блокира движението по този път, е избрано асфалтирането да се извършва в нощните часове, когато трафикът е по-спокоен.

Начинът на полагане и механизацията изискват спиране на движението на МПС в нощните часове, което ще е поетапно на участъци, всеки с дължина около 2,5 километра.

От 20.00 часа на 30 юли до 6.00 часа на 31 юли, ще бъде затворен за движение на МПС участък от пътя от кръстовището на Подгорския път с републиканския път преди село Първомай, в посока Коларово. Ще бъде затворен и подходът към този участък от път BLG3164 Петрич – Беласица.

През нощта на 31 юли няма да се извършват строителни дейности във връзка с обществено мероприятие на едно от населените места.

В дните от 1 август 7 август се забраняват за движение автомобили в следващите участъци от пътя по схемата - от 20.00 часа вечерта на предходния ден до 6.00 часа сутринта на следващия ден.

За всеки етап ще се поставят указателни табели и ще бъде съобщавано на място за времевия диапазон, в който ще могат да преминават леки автомобили на живеещите в населените места. За преминаване на коли със специален режим на движение -линейки, пожарни автомобили, ще бъде осигурен коридор.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook