Измамиха пенсионерка, простреляха 52-годишен

02/05/2023 14:03 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Възрастна жена е измамена от непознат за нея мъж. 89-годишната получила обаждане по телефона, че дъщеря й се нуждае от пари. Пенсионерката предал по-късно 4090 лева на пристигналия пред дома й на улица "Мелник" куриер, който се представил за полицай. Води се разследване.

Полицаите в Сандански са получили сигнал от младеж, че в село Горна Брезница край Кресна е прострелян 52-годишен. Той е от Радомир. При преглед в МБАЛ „Югозападна“ в Сандански, е установено, че раната е причинена от сачма на ловен патрон. Пострадалият е настанен за лечение без опасност за живота. Полицейски служители са установили произвелият изстрела – 57 годишен мъж от село Горна Брезница, който е стрелял със законно притежавана пушка по котка в имота си. Иззели са оръжието, а стрелецът закарали в полицейския арест.

В гоцеделчевско село е пострадал тракторист. В местност край село Беслен неправоспособен водач на 68 години от същото село, обработвал с трактор нива. Поради недостатъчен опит, водачът губи контрол на управлението на трактора, който се преобръща. При инцидента е пострадал водачът, който е със счупени ребра, контузия на бял дроб и тежка гръдна травма. След медицински преглед е настанен за лечение. Взета е кръвна проба за алкохол. В РУ Гоце Делчев е изготвена докладна записка за случая.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook