Изправят пред съда благоевградски кикбоксьор

14/10/2023 12:06 0 Коментирай
Стефка Терзийска, фейсбук Стефка Терзийска, фейсбук

Районна прокуратура - Благоевград внесе в съда искане за постоянен арст спрямо кикбоксьор, обезобразил бизнесдамата Стефка Терзийска. Обвиненият в тежкото престъпление Кирил Лукаров ще бъде изправен пред магистратите за причинена средна телесно увреждане - за черепно-мозъчна травма, счупен нос и крак. Терзийска все още е в столичния институт "Пирогов", където бе настанена след нападението на 3 октомври. Към момента все още не се съобщава официално дали Кирил е действал с цел лично отмъщение или е изпълнил поръчка за вендетата на улица "Илинден", пред дома на Стефка. Удрял а безпощадно с метален прът.

От прокуратурата информираха, че Терзийска първоначално била наранена в областта на главата и лицето. Навела се, за да се затищи от ударите, но Кирил продължил да я млати по краката. Той е осъждан за подобно престъпление през 2021 година.

Както подробно информирахме, търговката на маслини е бивша съпруга на гръцкия бизнесмен Йоанис Казас. Преди време е имало семейна война заради скъп джип. След като я напуснал Козас отказал да върне "Ленд Роувър" на бащата на Стефка. Наложило се намесата на прокуратурата. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook