Извънредно решение на Борисов и ГЕРБ

11/08/2021 12:17 0 Коментирай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви как ще се излезе от правителствената криза.

"Предупредих какво целят хората от ИТН, те го направиха. Повече няма да прогнозирам, че се сбъдва. В същото време не искат да освободят парламента, за да тръгне рулетката. Защо го правят, не знам", коментира експремиерът. 

"Ще предложим кабинет начело с Даниел Митов, за да видите разликите с ИТН", каза Борисов по време на живо включване от централата на партията.

"Ще започна с решението на Изпълнителната комисия, защото това е единственото, което зависи от нас, ако някой ден, защото небивалата криза, в която ни вкара Радев с неговите марионетни партии, достига върхове. Ако дойде нашият ред, ще предложим за министър-председател Дани Митов и пред президенството ще предложим състав на кабинет, за да могат хората да видят и сравнят и веднага ще върнем мандата така, както сме заявили. Искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в този момент в българската политика", заяви Борисов.

"В последните дни няма български политик, който да не казва хаос. Единствено нашият слоган се оказа верен - "Ред в хаоса". Вие видяхте кое е другото. БСП казват "Сигурност в промяната". Много се забавлявам с Корнелия Нинова, не са прави нейните съпартийци да я гонят по Бузлуджа, тя изведе партията до невиждани висоти - трето и четвърто място"', каза Борисов.

"Моделът "Борисов" означава лидер на Балканите, всички мероприятия в последните години се провеждаха в София. Икономически растеж, в първата двойка и тройка, мащабни във всички посоки инфраструктурни проекти, рекордни ръстове в земеделието, икономиката, автомобилния клъстер и мога още много да говоря за този модел. Да не говорим за спорта, че там ще ни хейтят, те няма какво да кажат. Какво са модернизирали от Демократична България, нали предизборният им слоган бе "модернизация", попита Борисов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook