Иззеха марихуана, алкохол, цигари, петима са задържани

27/06/2024 13:28 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

В хода на специализирана операция по линия на наркотичните вещества и акцизните стоки са задържали петима души в Пиринско.

Издирва се производител на марихуана в петричко село. В обезлесен участък от Държавен горски фонд в местността „Гласник“ край село Кромидово са унищожили нива с канабис. Кой е отгледал наркотичните растения не е ясно към момента.

Полицейски служители от Второ управление на МВР в Благоевград са арестували за денонощие 42-годишен. В жилището му в квартал "Еленово" намерили малко количество марихуана. Името му не се съобщава от криминалистите.

Също в "Еленово" са задържали 39-годишен. От него са иззели плик с канабис.

В Банско за часове в ареста е бил малолетен ученик. Съхранявал е марихуана и гриндер с хартиено топче, съдържащо около 0,263 грама канабис. 

На пазара в град Добринище полицаите от банско са проверили товарен автомобил. Открили са 8 прозрачни пластмасови бутилки с вместимост от 1 литър и бутилка с вместимост от 0,5 литра, съдържащи жълтеникава течност с мирис на алкохол. По случая е образуван заявителсик материал.

В село Кузьово край Белица разложки полицаи са иззели 140 къса цигари, без поставен задължителен бандеролен знак. Част от тях са били в каравана за продажба на кафе, а останалите 100 къса - в питейно заведение. Управителят за бил закаран в полицията.

При съвместни действия на полицейски служители на РУ-Сандански и служители на Агенция „Митници“, в Кресна са проверили магазин за хранителни стоки. Намерили са 61 бутилки с алкохол, облепени с български акцизен бандерол, за който е констатирано, че е с изтекъл срок на валидност.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook