Иззеха марихуана, нелегални цигари и ракия

11/12/2023 12:11 0 Коментирай

Криминалистите в Пирнско са конфикували наркотици и акцизни стоки по време на специализирана операция. Има задържани в Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Разлог.

В Гоце Делчев са проверили сергия на кооперативния пазар. Намерили 16 литра ракия. Търговецът нямал документ за произхода й, нито платен акциз. Сезирана е проткуратурата в града.

При съвместни действия на полицаи от Сандански и служители на Агенция „Митници“, на 08.12.2023 г. са проверени павилион в района на ул. „Тодор Каблешков“ в гр. Сандански, където е намерена пластмасова туба, съдържаща около 9 литра жълтеникава течност с мирис на алкохол и питейно заведение с прилежащо към него складово помещение в село Дамяница, съдържащи общо 14 литра жълтеникава течност с мирис на алкохол.

Митничари и криминалисти в Петрич са намерили в ресторант 3 литра наливен етилов алкохол, без задължителен бандеролен знак, а на сергия в района на улица „Рокфелер“ в града още 4 литра наливен алкохол.

Разложки полицаи са иззели от магазин за хранителни стоки и къща в село Конарско, край Якоруда, 3800 къса цигари, без поставен задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

В хода на извършена якция са намерили марихуана. Пликът с канабиса бил в къща в село Яворница, обитавана от 56-годишен мъж. Стопанинът е задържан за денонощие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook