Камбитов попиля Паскалев за избора на кмет в Благоевград

19/08/2020 17:57 7 Коментирай

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов остро критикува предшественика си Костадин Паскалев.

Камбитов коментира с ирония и болезнена чувствителност думите на Паскалев в телевизионно интервю, че има голяма заслуга в проведените  местни избори в Благоевград.

Според него Паскалев има огромна роля в загробването на Благоевград, след като вкара в кметския кабинет Румен Томов.

"Гледах сутринта интервюто на г-н Паскалев. Много истини каза, но и много спести! Похвали се с активното си участие в миналите местни избори - да се разбира, че има голяма заслуга - безспорно", заяви в профила си във Фейсбук Атанас Камбитов.

"Не каза истината, обаче, за безпринципните договорки и пазарлъци, в стил ”Целта оправдава средствата”. Всички ги видяхме! Не се похвали дали е доволен от резултата", коментира Камбитов.

"Горд ли е с неговия кандидат, който ежедневно, постоянно и целенасочено загробва Благоевград? Е, ако това е била целта, честито на победителите! Сигурен съм, че съжалява, но публично няма да го признае. А трябва! Дължи го на Благоевград", заяви ексградоначалникът.

Атанас Камбитов подхвана и поведението на протестиращите в Благоевград. "Уважавам исканията на протестиращите, но нека се замислят дали да крият атрибутите си в Общината, или да излязат с тях пред нея. Другото е двуличие.

Припомняме, по-рано днес Костадин Паскалев заяви в сутрешния блок на бтв, че предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно страхът, който е обладал премиерът Бойко Борисов, е голям. Не знам защо е този страх от служебно правителство, посочи той.

Паскалев прогнозира, че през септември Бойко Борисов ще подаде оставка, ще се опита да направи експертен кабинет с подкрепата на ДПС. Народът все повече ще бъде наясно, че триглавата змия в момента се състои от ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и ДПС, обяви Паскалев.

Той зачекна темата с безразборното харчене на пари за магистрали и даде пример, че у нас средната цена на километър у нас е 11 600 000 лева - значително по-висока цена от тази в Германия. Паскалев коментира и признанието на Кирил Добрев, че като председател на предизборния щаб на БСП е договарял с Делян Пеевски подкрепа на балотажите на местните избори в Благоевградския край. .”Това е абсурд. В Благоевград няма такова нещо, там съм взел активно участие на изборите. Може да са се срещали по разни хижи. Хората със зависимости ще бъдат елиминирани от БСП, заяви Паскалев.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Смешки -
    Тоя говори за зависимости хаха та по голям политик със толкова крайни зависимости има ли бе хаха.Не разсмивай хората защото ако трябва да се последва апела ти първият който трябва да изгонят си ти бе смешник
  2. мара -
    И двамата са лъжци и корумпета!
  3. Благов -
    Ей като глисти сте не се наядохте.
  4. Герб -
    Човек кажи си бе кажи:изгониха ме взеха ми дяловете от тази фирма която строи магистрали и ме занулиха затова играх за Томов за кмет та да избия чивия от някой друг проект но и тук удрям на камък.Кажи се ще те разберат хората а не се прави на политик с тези изказвания щото си далеч от политиката но близо до далаверата.Кажи си бе човек
  5. Приятел -
    Ееех Коце останали ли някой който да не си преебал или излъгал.Сетих се сегашните ти пуделчета но като те познавам и те са пътници
  6. Ко -
    Заради този измекяр Коце Паскалев няма БСП Благоевград
  7. Изумен -
    Паскалев критикува Добрев а той е най големия схемаджия и цар на договорки които после не изпълнява.Затова му викат Лъжльото

Социално

новини благоевград facebook