Кандидат-депутати са за стабилизиране на икономиката и туризма

19/06/2021 17:21 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Няма друга партия в България, освен нашата, която да разполага с толкова добре разработена, ясна, точна и пълна програма за управление на страната", обяви по време на среща с избиратели в Сандански, проф. Георги Михайлов, водач на листата на БСП.

"Силата на програмата е в това, че тя е съставена след много проучвания, коментари и обсъждания както с хората в страната, така и с тесни специалисти и професионалисти. „Програмата, която сме подготвили е толкова силна и конкретна, че бе представена от председателя на БСП преди изборите през април като програма на първите 100 дни управление. В нея има стимули за младите хора и семейства, за да останат в България, пакет от законови промени за хората с увреждания, индексиране на пенсиите, намаляване на ДДС върху лекарствата, осигуряване на по-добро и качествено здравеопазване и образование в страната ни“, обясни по време на срещата проф. Георги Михайлов. За краткия живот на последния 45-ти Парламент обаче, хората добре видяха и прецениха възможностите на различните партии и вярвам, че ще направят правилен избор на предстоящите избори на 11 юли, коментира проф. Михайлов.

Като доказателство затова Михайлов посочи излязлото преди броени дни социологическо проучване за изборните нагласи, според което трите най-големи политически формации в момента са с почти еднакви резултати.

По време на срещата в Сандански бяха представени и тримата местни кандидати за народни представители, които ще се борят за доверието на избирателите в област Благоевград в листата на „БСП за България“. Това са Методи Атанасов, Христо Паралинов и Крум Костадинов.

В рамките на предизборната кампания ще направим всичко възможно, за да стигнем до повече хора в района, да чуем техните виждания и идеи, споделиха местните кандидати за народни представители. Има много неща, които могат да бъдат направени както в областта, така и конкретно за района на Сандански. Един от най-големите проблеми, върху които трябва да съсредоточим усилията си е стабилизирането на икономиката и туризма, след пораженията нанесени от пандемията, коментираха още те.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook