Килия за Илиян Тодоров

11/09/2023 18:09 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Магистрати решиха да оставят за постоянно в ареста водач на "Мерцедес", преследван от полицаи 150 километра. 41-годишният Илиян Тодоров остава с мярка за неотклонение "задържане под стража", потвърдена днес от състав на Окръжен съд-Кюстендил.

Преди дни кюстендилецът не се подчини на пътните полицаи, удари патрулка и катастрофира между села Багренци и Нови чифлик. Униформените го преследваха преди това от Банско до Кюстендил. Пътят бе осеян с шипове, поставени от полицаите, които били помолени за съдействие от Областната дирекция на МВР в Благоевград. При удара бяха наранени двама от полицейските служители.

Илиян Тодоров е предизвикал инцидент преди месеци в автомивка в Кюстендил. Преди да се проведе гонката между двете области, същият е застрашил живота на участници в международното състезание по колоездене в Разлог. Навлязъл е в зоната на колоездачите и не се е подчинил на подадените от полицията сигнали да спре автомобила. При задържането му обяснил, че е превозвал голяма парична сума и по този повод предпочел да не спира.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook