Килия за син на прокурор

23/06/2022 15:24 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Васил Михайлов, който преби зверски футболен президент и още други съграждани, остава в ареста. Пред магистратите днес, той поиска да бъде освободен.

Синът на заместник-окръжния прокурор в Перник - Бисер Михайлов, бе доведен под засилена охрана в СГС, където обжалва постановената преди седмица мярка за неотклонение "задържане под стража".

От Прокуратурата посочиха, че няма опасност младежът да се укрие, но има опасност от извършване на ново престъпление. Припомняме, кикбоксьорът от Перник бе арестуван след обезобразяването на бившия футболист от "Миньор" Румен Андонов. Той бе приет в "Пирогов" със счупена на две места челюст и наранявания на окото.

Случаят, за който подробно информирахме, щеше да остане необслужен от полицията, но съпругата на Румен Андонов публикува информация за прокурорския син в социалната мрежа. Отделно от това гневни коментари направи кметът на Перник Станислав Владимиров.

Перничанинът има още две аналогични престъпления, за които все още не е наказан. Бит е полицейско служител. С Васил ще се занимава занапред лично главният прокурор Иван Гешев, който обеща пълно разследване пред пернишкия кмет Владимиров.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook