Кирил Петков ще лови сенчестите типове

16/08/2024 17:01 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Съпредседателят на ПП Кирил Петков се закани да държи прожекторите силно светнати, за да лови сенчестите типов в управлението на държавата.

В социалните мрежи разпространи коментар относно евентуално сплашване на премиера Горица Кожарева от Разложко, която получи мандат от президента да състави до дни нов кабинет. Петков написа и името на плашещия.

"Пеевски се опитва да сплаши г-жа Горица Кожарева. Праща сивия си кардинал, Иван Мирински, да натиска Калин Стоянов да остане начело на МВР. Внушава, че който е тръгнал срещу Пеевски, не бил прокопсал", публикува Кирил Петков. "Г-жо Кожарева, не се страхувайте от тези сенчести типове, те могат да растат само на тъмно, а на светло изгарят. Ще държим прожекторите силно светнати", заяви той.

Председателят на ДПС Делян Пеевски вече каза, че не познава Горица Кожарева, но прогнозира че ще бъде “зверски натискана от кръга около Румен Радев и от самия президент”. Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов прогнозира, че Кожарева няма да взема самостоятелни решения. Тошко Йорданов от ИТН пък се възмути, че Кожарева води разговори с евентуални бъдещи членове на служебен кабинет “на тъмно”. В понеделник Кожарева трябва да представи нов състав на служебно правителство на президента Румен Радев. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook