Кмет от ГЕРБ избра социалист за свой заместник

12/06/2022 11:58 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Активист на БСП влезе в екипа на кмет от ГЕРБ.

Адвокат Емил Атанасов, който е бивш заместник-губернатор, се сработи с градоначалника на Кочериново Иван Минков. Юристът, който бе в екипа на областния управител в Кюстендил Александър Пандурски до неотдавна, зае мястото на отстранената от кочериновското кметство Любка Джонова.

"Партийната принадлежност не е от значение, когато трябва да се работи професионално в полза на всички хора. Познавам Иван Минков. Имаме задачата да реализираме проекта за изграждане на депото, спъвано от години по различни причини. Също така Кочериново трябва да има мечтания от хората парк", кментира пред Еновина.бг заместник-кметът Емил Атанасов.

Дупнишкият адвокат Атанасов с разочарование заяви, че проектът за депото пак се атакува от неуспели да се класират за усвояването на 4 240 240 лева, отпуснати от ЕС и държавата.

Общинското сметище трябваше да е започнато вече на терена между Кочериново и село Бараково, но в последния момент е спряно с жалба в КЗК от отпаднал собственик на фирма за стрителен надзор, поясни Емил Атанасов. Надява се поне да няма обжалвания във ВАС, както се случи с избора на изпълнител на обществената поръчка. Преди две години това стори загубилият управител на "Нипро строй" Тихомир Тодоров, който първоначално подаде жалба в КЗК, а след това пред върховните магистрати.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook