Кмет отличи съграждани за цветни градинки

17/06/2022 11:28 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Кмет награди съграждани, полагащи грижи за облагородяване на междублокови пространства и отглеждане на цвети градинки около тях.

23 души получиха ваучери от градоначалника на Гоце Делчев Владимир Москов.

Наградените са от кварталите "Дунав" и "Юг", а също живеещи на улиците "Драма", Симеон Радев", Звънчарска", "Илинден", "Бяло море", информираха от Общината.

С тези ваучери хората могат да вземат посадъчен материал или други материали от двете общински предприятия, с които да направят още по-красиви поддържаните от тях градинки и места за отдих. Подкрепата от страна на общината ще бъде целогодишна – включително с поливане и наторяване. Отличени са и собственици на фирми, които полагат грижи за зелени площи и градинки.

„Благодарим ви за всичко, което правите през годините, за да поддържате цветните градини и зелени площи около домовете ви. Нужно е всеки един от нас да полага усилия и да се грижи за заобикалящата го среда“, каза кметът на община Гоце Делчев и призова да се подават сигнали своевременно, както и да се проявява нетърпимост към всички, които умишлено замърсяват околната среда или унищожават растителност и имущество.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook