Кмет разпространи снимка на младеж, едва не убил жена

31/07/2024 11:37 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

В социлните мрежи се появи снимка на 17-годишен, който обезобрази 56-годишна жена с ритници и юмруци. Тя е с опасност за живота.

Кметът Станислав Владимиров е безкрайно ужасен от поредното насилие в Перник. Публикува в профила си във фейсбук кадри от побоя и снимки на извършителя. Владимиров изрази желание биячът Даниел Георгиев да остане далъго време в ареста, а за назидание перничани да го запомнят.

"В Перник вече има нулева толерантност към престъпниците. Ние се борим и ще направим града ни спокоен и сигурен, много по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и престъпници и ще ги преследваме както законово, така и публично”, заявява кметът. Владимиров допълва, че с многото общински и частни камери, почти никой не може да се измъкне незабелязан", написа градоначалникът Станислав Владимиров.

"С възмущение узнах за ужасния инцидент, при който двама мъже (единят бие, другия гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на насилие е неприемлив и ще бъде наказан! Перник няма да има търпимост към подобни престъпни индивиди! С настоящия пост публикувам снимка на един от нападателите за назидание. Нека този образ да бъде напомняне, че Перник стои зад своите граждани и ще защитава всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се чувства сигурен и защитен. Биячът е арестуван", посочи Владимиров пред съгражданите си.

Както подробно информирахме вчера, непълнолетният Даниел Георгиев е нападнал перничанката с още един младеж. Ритал я с крака по главата и тялото. Удрял я с юмруци по лицето и шията пред табак. Тя е с множество наранявания, счупена челюст, а медици твърдят, че съществува опасност за живота й. Съдът постанови постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" днес.

За съучастника му не се съобщава нищо до момента.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook