Кметове наградиха мотористи

04/12/2022 14:36 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

220 наши и чужди мотористи проведоха оспорвана надпревара по планински терен.

До финала достагнаха 110 от тях, които успяха да преодолеят трасето в Балкана над симитлийското село Крупник.

Първи на старта премина 22-годишният Любомир Иванов за малко повече от час. Той бе лично награден от кмета на община Симитли Апостол Апостолов. Титлата за най-млад участник в годишното издание получи Любомир Синев. Наградата му бе връчена от Иван Спасов.

Най-възрастен от мотористите беше Евгени Цонев. Той получи своята награда от Валери Христов. За екстремност бе отличен Огнян Митов, а наградата му бе връчена от Виолета Моралиева.

За пета позиция получи награда Николай Славов с № 180, която му бе връчена от Радослав Христов. Един от организаторите на спортното събитие Мирослав Димитров, връчи отличието на класиралия се на четвърта позиция – Тихомир Кузнов с № 97.

Трето място отиде при Кристиян Петров № 140, който бе награден от председателя на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров. Кметът на Крупник Иванка Чакалска връчи отличието на класиралия се на второ място Станислав Кирилов № 112 .

Специална награда от страна на организаторите от село Крупник за цялостна подкрепа бе присъдена на градоначалника Апостолов, които също му благодариха за оказаното съдействие и разбирателството с ловните дружинки.

Припомняме, че в първото издание на Екстрийм Ендуро Крупник малко не достигна на Любомир Иванов, тъй като получи наказания заради липса на контролни марки.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook