Кметовете на Сандански и Благоевград с подаръци за новородени

21/01/2022 16:43 0 Коментирай

Градоначалниците на Сандански и Благоевград Атанас Стоянов и Илко Стоянов честваха Бабинден. Отидоха на крак при първите бебета за тази година.

Благоевградският кмет отиде в дома на новородената Крисия. Връчи на родителите й грамота и количка 3 в 1 и пожела Крисия да е жива и здрава, да радва семейството и да има безгрижно детство.

По повод Деня на родилната помощ Стоянов посети и АГО в МБАЛ – Благоевград, където поздрави работещия персонал.

„В тези тежки времена именно раждането на нов живот ни вдъхва вяра и надежда. Като кмет, но и като баща, благодаря Ви за грижите и непрестанните усилия, които ежедневно полагате. Нека в ръцете Ви да проплакват здрави и силни деца“, пожела кметът Стоянов. Съобразно нуждите на отделението, бе подсигурена апаратура за АГО чрез която се проследява развитието и здравето на плода.

Санданският кмет Атанас Стоянов също отбеляза Бабинден подобаващо. Той пристигна в къщата на бебе Ивайло, който се роди на Ивановден в Югозападна болница. Родителите получиха специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки. Кметът пожела на семейството да бъдат здрави и сплотени, с любов и грижа да отглеждат рожбата си.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook