Наказателно дело срещу градоначалника Дангов

13/05/2024 18:27 4 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Прокуратурата повдигна обвинение спрямо градоначалник, отправил заплаха към полицейски началник. От държавното обвинение се задействали моментално след жалба от страна на Йордан Зарев. Той е заявил, че кметът на Дупница Първан Дангов се заканил с физическа саморазправа.

По време на брифинг днес ръководителят на Районна прокуратура-Кюстендил Албена Разсолкова изнесе официални данни по образуваното наказателно дело.

Първан Дангов е с обвинение за закана с престъпление против личността по член 144, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс – закана спрямо длъжностно лице или представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му.

Случаят е от средата на март, а причината е отправена заплаха към началника на полицията в Дупница Зарев заради думите: "Щом искаш война, ще има война". Скандалната ситуация между тях възникна запади поркинг на Общината, ползван от полицията в града, но без да плащат съответен наем.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Ивайло пенков -
    Еее тоя Варадинов от как хвана жена му у некво джакузи у Яхиново Антонина и превърте с много слаба психика е той
  2. Менчин -
    Зарев като караш служебната г класа не гледай нагло че си погледнал на светофарите нагло кой не трябва и сега няма да е хубаво
  3. Мите -
    Тоя Асен Варадинов и он оди май на гонките да взима пари от дилърите тоя мишок корумпиран ченгел
  4. Hahhahahahhaha -
    Зарев смешки ок съди го Дангов нема проблеми ама кажи защо след като получи информация за наркосборищата на крайници не ги хвана къде карат друсани Апа да не говориме че в момента си опънал чадър над определни наркодилъри.динев яде хуя после Йоцов го изяде и сега май и ти ще го ядеш скоро.поздрави от К.Н.

Социално

новини благоевград facebook