Кобрата разкри защо прави партия

06/06/2021 13:12 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Професионалният ни боксьор Кубрат Пулев Той отправи критики към Слави Трифонов. Осъди го заради нежеланието му да говори пред българските медии.

“Този шоумен го е страх от мисирките, какво остава да направи нещо за тая държава, ако има някоя по-сериозна ситуация и той да устои. Според мен го е страх от самия себе си, защото усеща, че няма да може да се справи с това нещо. Това не е политика, всеки си е направил своята телевизия, 7/8, 24 България, и всеки си рекламира своята партия. Това ли е политиката в България, това ли трябва да гледа народа? Един фалш, един театър, който обаче е далеч от истината и реалността”.

Кубрат Пулев потвърди регистрацията на партията си "Велика България" на 9 юли. Тогава ще каже с категоричност дали ще е кандидат-президент наесен.

"Името “Велика България” го мисля от няколко години и няма по-силно и истинско. Политиците като че ли са загубили любовта към народа си, връзката с народа си. Кой ще се погрижи за народа? Това изобщо политика ли е? Казват той е боксьор, с политика ли да се занимава, ами това ли е политиката? Хора да мизерстват и да гладуват, пенсионерите да са с 300 лева пенсия и това да е вдигната 50 лева популистки, а пък други да празнуват първия и втория си милиард по високите върхове на политиката, и то преди 7-8 години. Имам чувството, че някои от тях си мислят, че ще живеят по 2-3 хиляди години и са богопомазани”, попита боксьорът

“За съжаление, България се променя, но много, много бавно, едвам крета. Аз обаче съм амбициозен човек, който обича държавата си и народа си и ми се иска България не просто да наваксва, а тя да е водеща и да заимстват от нея. Имам самочувствието на българин, който наистина се гордее със себе си, с рода си, с България. В историята българите са давали на Европа и на света много, дори от културата, от всичко. Нямам никакви амбиции, хората казват, че се глася за президент, много псевдопатриоти настръхват, когато кажа, че правя политически проект и най-вероятно им се иска изобщо да не се занимавам и са хората, които дори плюят по мен индиректно”, каза Пулев пред БНТ.

“30 години вече се разграбва държавата, и продължава да се разграбва, продължават тези схеми. Защо Горски фонд продава някакви имоти, и то на безценица, 30-40 хиляди евро в Бояна. Аз съм човек, който е с народа и на улицата, комуникирам с хората и виждам, това ме мотивира, защото аз като българин не искам да виждам такива неща. Естествено, че харесваме Европейския съюз, защото това е бъдещето и това е пътят на България. Не смятам, че трябва да клоня в ляво или дясно, защото аз съм за България и мен ме интересува България и българската действителност. Не ме интересува какво се случва в Щатите, не ме интересува какво се случва в Русия и техните конфликти и интереси, това, което те искат да наложат в България като влияние”.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook