Корки напусна килията

03/03/2023 13:45 3 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Известният като Корки - Стоян Данаилов, е пуснат от полицейския арест. Прокуратурата не е внесла в съда искане за постоянна мярка за неотклонение. Сочат, че срещу него не са съобрани досатътчо годни доказателства за обвинение в лихварска дейност.

Дупничанинът изкара в килията само 72 часа. Той бе задържан по време на мащабна операция на антимафиотите. Тогава от полицията в Дупница информираха, че Стоян-Корки, е отпускал парични суми срещу високи лихви. Освен това има и автокъща. Тя бе атакувана от ГД "Борба с организираната престъпност" Тогава бяха иззети два автомобиламоторна шейна, парична сума и документи. Последва обиск в жилището му в дупнишкия квартал "Бистрица", където Стоян Данаилов не живее от години.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Asencho varadinkata -
    Верно е апа жена ми антония всеки ден прави свирки на венци у КН8080 за малко кокос
  2. Запознат -
    Верно ли има у дупница полицаи като Йордан костадинов,Асен Варадинов тоя чалев къде прават минети на такива и не ги закачат.
  3. ГДБОП -
    Ке думнеме и дупнишката корумпирана прокоратура която звънка на дилърите да го предопреждава.Да се пазат и корумпираните ченгенца.Варадинов,Ранчев,Галчините,Чалев и другите къде му прават тръби на него и на още неколко крими субекта

Социално

новини благоевград facebook