Козас лекувал рак с канабис

22/11/2023 16:05 0 Коментирай

Магистрати се смилиха над гръцкия бизнесмен Йоанис Козас, обвинен за 3 престъпления - шофиране след употреба на наркотици, за държане на дрога и нелегално оръжие. В благоевградския съд Козас заяви, че е тежко болен. Пуши марихуаната, за да се лекува от рак, както му предписали лекари в Гърция. По тази причина е карал дрогиран  "Ауди" А3 от село Дъбрава към Благоевград. Имал е и сърдечни проблеми.

Магистратите определиха мярка за неотклонение "домашен арест". Козас няма право да напуска дома си в Дъбрава. Вчера Йоанис Козас два пъти бе воден в Спешния център от криминалистите. Обвиненията са му предявени от разследващ полицай. 

Пред журналисти бившата му съпруга, която бе обезобразена с метален прът в пред дома й на улица "Илинден" заяви, че Козас заблуждава с дагнозата си. Имал е изследвания, които показват, че е здрав. Стефка Терзийска и синът им смятат, че Козас е поръчител на кървавото престъпление, квалифицирано преди дни като опит за убийство. Стефка загуби зрението на едното си око и все още се възстановява след вендетата, изпълнена от 20-годишния боксьор Кирил Лукаров. Той е в ареста. Припомняме, че благоевградски полицаи откриха в къщата гръцкия търговец 13 пушки, за четири от които нямал никакви документи. Имало в имота му в село Дъбрава над 3000 патрона и плик с марихуана.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook