Красимир Герчев благодари на избирателите

23/09/2023 15:42 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Красимир Герчев, който бе предсрочно освободен от кметския пост заради конфликт на интереси, обясни публично, че е преосмислил живота си.

Бившият градоначалник благодари на избирателите в Разлог, които го подкрепят за пореден мандат. 

"Хората на Разлог и ПП ГЕРБ категорично застанаха зад кандидатурата ми за кмет на община Разлог през предстоящите избори. Приемам достойно тази подкрепа и съм много развълнуван, защото заедно преминахме през успешни и трудни години, преодоляхме много кризи, пандемии, човешки проблеми.
Горд съм, че всички вие сте на моя страна и ми вярвате. Горд съм с изграденото в общината по време на моето управление. Разлог и селата се преобразиха по отношение на инфраструктура, инвестиционна политика, защита на бизнеса, развитие на туризма, грижа за здравето на хората, социална подкрепа, европейски проекти", написа Красимир Герчев във фейсбук.

Ето още от позицията на Герчев, без редакторска намеса: "Община Разлог се превърна в модерна европейска община и привлича младите, а това е добър знак за всички. Заложеното в програмата и спечелените проекти под мое ръководство се реализират и до днес. Всички вие, дори и тези, които не се интересувате от политика, сте наясно, че бях отстранен и обвинен в конфликт на интереси, заради управлението на един проект, който преобрази едно разложко училище. Приех решението на българския съд. През тази година преосмислих живота си – отделих време за семейството си, на внучките ми, на приятелите ми. Не се намесвах в делата на общинската администрация и вече бах начертал за себе си друг път...Но, вие, хората, които срещах всеки ден, вашите притеснения, вашите добри думи, вашите очаквания и съдбата на община Разлог, ме мотивираха отново да предложа кандидатурата си за кмет. Немалка мотивация за мен беше и поведението на хора, които вредят. Няма да коментирам компроматната война и обявяването ми за враг от „своите“, подписките под натиск, стигнали далече...Ето защо тръгвам на избори като кандидат за кмет на община Разлог – с надеждата, че ще върна вярата на всички вас в доброто и човешко управление", публикува кандидатът Герчев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Разлог -
    Да откраднеш още някой милион

Социално

новини благоевград facebook