Костадин Паскалев се самоизключи от БСП

13/02/2023 09:10 2 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Бившият кмет на Благоевград и ексрегионален министър Костадин Паскалев, за пореден път скандализира БСП. Той обяви, че напуска Националния съвет, но остава член на партията.

"Не, ти се самоизключи от БСП", написа във фейсбук заместикът на Корения Нинова - Атанас Зафиров, веднага след като Паскалев обяви новия политически проект на Левицата.

"На терена на левицата остава само БСП и нашите коалиционни партньори. Виждам сега опит за някакво събиране на електорални нули в ляво извън БСП, но това е несериозно и ще остане като поредната екзотика в българския политически живот. Приключи пресконференция на нещото, наречено ”Левицата”. Беше обявено, че това е политически субект, който до няколко дни ще се регистрира официално. Водещ - Костадин Паскалев, действащ член на БСП, който по нашия Устав, току-що се самоизключи от партията. До него стоеше Валери Жаблянов - изключен вчера точно заради подобно разколническо поведение! Разбрахте ли сега каква беше целта на вчерашния опит за преврат в партията", пита Зафиров и заключи "Е, не им се получи".

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. 100 процента -
    Иска и там и там- ето това е наглост старчевска!!!!!!!!!
  2. Мдаа -
    Хубава новина е това и ако си прибере мекеретата Милев и Пандев ще е още по хубава новината

Социално

новини благоевград facebook