Кърваво писмо до ГЕРБ

01/06/2023 16:08 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Адресираха своеобразно "кърваво" писмо до депутатите и централите на ГЕРБ. "Не допускайте срама да подкрепите кабинет на ПП-ДБ. Промяната вече са клиенти и на прокуратурата, разследвани за шпионаж и национално предателство", апелират от ВМРО. Припомниха им и за мрачното петвековно турско иго.

"Призоваваме всички редови членове на ГЕРБ, които някога даваха заявка за дясно консервативна партия с изповядване на характерните за този политически сектор ценности - не слагайте този позор върху себе си. Днес, вие подкрепяте всичко онова, срещу което бяхме заедно", сочат от организацията.

Публикуваме позицията им без редакторска намеса:

"Днес Вие подкрепяте всичко онова, което беше казано в скандалните записи. Днес Вие безусловно подкрепяте безпрецедентна и незаконна чистка в администрацията, голяма част от която непартийна, израснала в кариерата именно през управленията на ГЕРБ. Днес Вие подкрепяте овладяване на силовите структури от партия, измислена в посолствоТО, с цел да Ви унижи и унищожи. Днес Вие подкрепяте Асен Василев - ужасяващо арогантен и нагъл американски чиновник, абсолютно некадърен финансов министър, по мнението на всички, дори и Вашето, докарал държавата до незапомнена финансова криза. Човек, който „вече е измислил как, дори и незаконно да си направи чистка в „неговото“ министерство“. Днес Вие подкрепяте Весела Чернева, човек срещу когото се води наказателно преследване за изнасяне на класифицирана информация към Република Северна Македония, с което пряко е предала българския национален интерес. Именно нея Кирил Петков нарече „най-успешният ми съветник“. Това ли подкрепяте, дами и господа от ГЕРБ? Това е безумие, което няма как да Ви бъде простено!

Няма цена, която да си струва да бъде платена, за да подкрепите този кабинет, съгласуван с посолствоТО, създаден с цел превземане на родината, лични облаги и брутална разправа с опозицията! Дори и цената да е кожата на един лидер! От какво го е страх Борисов, та безусловно се съгласява на всичко, поставяйки държавата и собствената си партия в тази ужасяващо унизителна позиция? Припомняме Ви, че водачите на разпокъсаното в междуособици Второ българско царство са разчитали на турците, за да се разправят по-лесно със своите вътрешни противници. А от това следва мрачното петвековно турско иго", пишат от ВМРО.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook