"Легнали полицаи" по третокласен път

11/08/2023 16:07 1 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Областното пътно управление в Благоевград разреши изграждане на повдигнати пешеходни пътеки в урбанизираната територия на натоварен третокласен участък. Пътят от Банско към разложкото село Баня ще бъде обезопасен с така наречените легнали полицаи. Правят се по проект на ОПУ и Община - Разлог. 

Заедно с изработката от асфалтобетон на изпъкналите изкуствени неравности на улица “Неофит Рилски” и улица "Баненска буна", за подобряване регулацията на движението, са монтирани и необходимите пътни знаци, като предстои също инсталация на допълнително осветление и полагане на светлоотразителна пътна маркировка. Дейностите са съгласувани с "Пътна полиция". Въвежда се и ограничаване на скоростта на движение, подобрява се транспортната инфраструктура и повишаване безопасността на движението в село Баня.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Социално

новини благоевград facebook