Лидерът на ДСБ - Благоевград пострада в Банско

16/02/2021 16:43 0 Коментирай

Общинският съветник и лидер на ДСБ - Благоевград Калоян Ханджийски, се контузи на писта в Банско.

Той е настанен в столичния институт "Пирогов". Преди това лекарска помощ му оказали д-р Христо Георгиев от Разлог и благоевградският специалист  Красимир Спасов. Ханджийски е с травма на ключицата. Той сам разказа за инцидента пред съпартийци и приятели.

"Факт е, преди няколко дни паднах на рамото и малко пострада ключицата ми. Държа да отбележа, че паднах сам без чужда "помощ", без саботажи и без външна намеса. Пистите бяха перфектно подготвени и унесен, че няма хора си позволих по-бързо темпо, но паднах. Вината е изцяло моя. Така се озовах в "Пирогов" и след кратка оперативна интервенция всичко вече е благополучно", каза Калоян Ханджийски.

Той подчерта, че се чувства добре и съвсем скоро ще е у дома. "Разбира се, ските този сезон ще ги пропусна, но ви уверявам, че съвсем скоро ще съм в планината по преходи. Може да потроших малко ключицата, но крилете на свободния дух са цели. Искам да изкажа благодарност на екипа на "4-та травмологична клиника - Пирогов", на докторите Диян Енчев, Емил Йорданов и д-р Щерев, които ме оперираха и се грижат за мен", благодари демократът Ханджийски.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook