Майка позволявала да блудстват с дъщеря й

23/02/2024 14:39 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Приключи разследване срещу мъж и жена, осъществявали развратни действия с малолетно момиче. До дни застават пред магистратите по няколко текста от Наказателния кодекс.

Подсъдими са Георги В. на 54 години и интимната му приятелка Димитрина Д. Двамата са от Кюстендил. 43-годишната се запознала с преди около осем години с Георги в интернет сайт. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на различни места в България – в курорт Боровец и Банско.

По данни на прокуратурата цели двего дини той е осъществявал сексуално посегатерлство над девойка, но без съвкупление. В съучастие с майката на пострадалото момиче, обвиняемият склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между двамата.

От страна на мъжа престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата - чрез положение на надзор, в качеството й на майка и законен представител на малолетната.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook