Малки спортисти подредиха купи и медали в Благоевград

13/09/2020 11:33 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Спортните клубове в Благоевград представиха на площад "Македония" майсторски демонстрации по време на маратон, завършил със Зумба.

Празникът откриха малките гимнастици от "Пирин 2011" и "Любчо Солачки".

След тях на площада излязоха състезателите от ПК "Пирин", спечелили бронзови отличия на Държавното отборно първенство. Последваха изпълнения на ФК "Спортика", които неотдавна спечелиха турнира „Мистрал Къп“, както и БК „Евробаскет“- сребърни медалисти при юноши младша възраст.

Сила и спортен хъс на сцената демонстрираха и младите надежди от Боксов клуб „Пирин“. С невероятни танцови умения, за настроението на площада се погрижиха талантливите момичета и момчета от “Дежа вю“ и Клуб по спортни танци „Импулс“.

Своите медали, купи и отличия представиха и „Шах клуб Виктори Благоевград“, Спортен клуб по стрелба „Пирин”, „Спортика“, Клуб по спортни танци "Импулс", Таекуон-до клуб „Фолкън”, Кикбокс клуб „Скаптопара”, Спортен Клуб по тенис на маса „Пирин Благоевград“, Плувен клуб “Пирин”, Спортен клуб “GD Sport” и Спортен клуб по карате “Цанев”.

Представителите на АК “Диамо” и Клуб по мотокрос “Еър макс рейсинг” не можаха да демонстрират уменията си поради липсата на достатъчно пространство, но призоваха любителите на високите скорости и адреналина да ги подкрепят на предстоящото състезание по Мотокрос, което се провежда ежегодно на пистата в с. Зелен дол на 20 септември.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook