Мелодрамите продължават, Денков се дърпа от МС

19/03/2024 18:59 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

На извънредна пресконференция от ПП-ДБ провъзгласиха Мария Габриел за най-красивото лице на мафията.

Оттеглят подкрепата си за нея. Това стана бързо след като Габриел връчи на президента пълна папка с изпълнен мандат, а той от своя страна подписа указ кабинетът да се гласува в Народното събрание след часове.

Фрапиращото е, че в кабинета мнозинството от министрите са представители на десницата. "Габриел вече не е част от решението, а част от проблема. Може би най-новото и най-красивото лице на мафията в България", обяви съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев. Атанас Атанасов призова президента Румен Радев да оттегли своя указ, с който предлага на парламента да избере кабинета на ГЕРБ.

"Предложеният състав на кабинет днес не е съгласуван с преговорния екип на "Продължаваме Промяната" – "Демократична България". Това е приет състав на ГЕРБ-СДС. Голяма част от номинираните за министри не са давали съгласието си да участват в кабинета, включително и аз. Подготвил съм декларация, с която заявявам, че не искам да бъда номиниран в състава на този Министерски съвет", заяви Николай Денков пред медиите.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook