Мъж на водна шефка плячкосва общинско имущество с наркомани

11/04/2023 17:08 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Патрулиращи полицаи от Първо управление на МВР в Благоевград са щракнали белезниците на крадци с тежка наркотична зависимост. В ареста за денонощие са вкарани Ивайло Анастасов, известен като Малкия Стръшел. Той е съпруг на служителка във водно дружество, съобщиха очевидци на показния арест.

Стършела плячкосвал общинско умущество от разрушаващия се аквапарк в Благоевград. Действал заедно с Михаил Иванов - Мило Дебелия. Натоварили ги в автомобил "Ситроен", собственост на Ивайло Атанасов, съобщиха за Еновина.

Двамата задигнали алумиениви врати и други вещи от потъналия в забвение плаж в града, който е в активите на Общината. Стършела краде от обекта за втори път. Преди месеци го заловиха с благоевградчанина Любимир Марков - Магията. Полицаите ги проследили до пункт за вторични суровини и там иззели вещите от колата.  Живеещи в района на благоевградския плаж недоумяват защо обектът не се охранява  и защо все още няма камери за видеонаблюдение. Стават свидели на постоянни набези и в закрития плувен басейн, който също е на Общината.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook