Мъже и момичета задържани с наркотици

15/05/2024 10:30 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Млади мъже и две жени са вкарани в ареста за пласиране на наркотични вещества. Те са задържани в Благоевград, Симитли и Гоце Делчев.

В симитлийското село Полето са щракнали белезниците на 23-годишен. Управлявал "БМВ". Обискирали него и пътник в автомобила, който е на 26 години. Намерили полиетиленови пликчета с марихуана и свити цигари. Младите мъже са от Симитли. Те са направили самопризнание, че са купили наркотиците от 33-годишен дилър в село Брежани. В дома му намерили още количества от същата дрога. Имената на арестуваните не се съобщават официално от полицията.

Две момичета и приятелят им са заловени с голямо количество марихуана в Благоевград. По оперативен сигнал криминалистите проверили наета от 19-годишните квартира. Имало електронна везна, гриндер и пакет с над 100 грама марихуана. Младежът е от Бобов дол. Девойките са сервтьорки в благоевградско заведение. Сезирана е прокуратурата в Благоевград.

На улица „Дунав“ в Гоце Делчев са спрели за проверка автомобил „Тойота Авенсис“. С техническо средство униформените са установили, че 38-годишният гоцеделчевец шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан за денонощие в ареста. Колата му ще бъде отнета.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook