Мъже и жени в състезание по силов трибой

18/06/2023 10:53 0 Коментирай

Атлети от Пиринско и страната участват в състезание по силов трибой "Сила, доблест, мъжество". Разделени са в няколко категории - "Мъже до 90 килограма", "Жени", "Мъже над 100 килограма" и "Млади надежди на Разлог". Провежда се в една от спортните зали в Разлог, която се превърна в арена на силова надпревара, в която взеха участие юноши и девойки, мъже и жени от Разлог и страната, демонстрирайки своите завидни умения в движенията на трибоя – клякане с щанга, вдигане от лег и мъртва тяга.

В поредното издание на състезанието, проведено в Разлог, участие от домакинска страна взеха Елиза Манджарова, Ивана Кондева, Ангел Радев, Марио Цирков, Георги Папев, Георги Попов, Любен Алгиров, Петър Папев. Разложките атлети успяха да натрупат сериозен актив от точки от трите движения и да застанат на челни позиции в крайното класиране. 

Община Разлог изказва своята благодарност към главните организатори на състезанието и останалите спонсори за оказаната подкрепа, и очаква всички жители и гости на град Разлог, да се присъединят отново към състезание за силови атлети на есен, по повод Празника на град Разлог.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook