Наказаха леко насилник от "Биострой"- Благоевград

11/06/2020 15:07 0 Коментирай

Осъдиха 54-годишен работник в благоевградската общинска фирма "Биострой".

М. Л., който бе арестуван в началото на януари, няма да лежи в затвора. Съдът му наложи 2 години условно лишаване от свобода. Той ще плати 1000 лева обезщетение на млада жена, с която блудствал в парка при Американския университет в Благоевград. М. Л.., който е криминално проявен ще заплати и разноските по наказателното дело, възлизащи на около 2000 лева, инхормираха от Районен съд-Благоевград.

Благоевградчанката се разхождала по алеята към магазин на Кауфланд. Чистачът, който е от ромски произход, вървял непрекъснато след нея. Тя се обадила на свой приятел и разказала какво се случва. Видяла, че е с разкопчан панталон. Изплашената жена направила опит да избяга, но била застигната от него.

Преодолявайки съпротивата й със сила и удари, нападателят започнал да извършва с нея блудствени действия и заплашил с убийство. В този момент в далечината се чул гласът на нейния приятел, който станал свидетел на случващото се и побързал да я защити. Тогава агресивният мъж преустановил действията си и побягнал. По-късно извършителят на престъпното деяние е бил задържан.

Наред с извършените от него с младата жена блудствени действия, той я ударил с юмрук в лицето и в корема.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook