Намериха джипа на задигналите 1 милион лева

19/12/2020 17:46 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Откриха джипа, с който се придвижвали обирджиите на инкасовия автомобил в Перник. От полицията в града съобщиха, че колата е опожарена около пернишкия квартал "Църква".

Криминалистите все още не са установили извършителите на обира за 1 000 000 лева. По-рано днес от охранителната хфирма "ВИП Секуюрити" обявиха награда за достоверна информация за четиримата, които вчера нападнаха гардовете на  инкасовия автомобил.

"Всеки който има такава, може да ни контактне през нашата страница във фейсбук или по друг начин. Нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата", съобщиха от "ВИП Секюрити".

"След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от фирмата.

Както подробно информирахме, вчера към 16.00 часа бе нападнат инкасов автомобил пред сграда в квартал "Васил Левски" в миньорския град. Веднага след това четиримата избягали с джип. Снощи бяха блокирани АМ "Струма" и Е-79 край Дупница и Благоевград. Към момента няма арестувани.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook