Напълниха арестите с дрогирани и пияни шофьори

03/05/2022 11:59 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

11 пияни и дрогирани водачи са задържали пътните полицаи в Пиринско. Те са свалени от колите им и вкарани за денонощие в арестите на управленията в Благоевград, Разлог, Сандански и Петрич. Предстоят бързи полицейски производства и лишаване от правоуправление.

На улица „Малешевска“ в Сандански спрели „Мерцедес“. Шофирал го 21-годишен наркоман. Качил се в колата след употреба на амфетамини.

В санданското село Поленица задържали 33-годишен. Карал неадекватно "Ауди" към Сандански. Бил дрогиран с кокаин.

38-годишен от Разлог шофирал"Тойота" по улица „Христо Ботев“. Униформените го спрели за проверка и установили, че е употребил наркотични вещества.

В Благоевград са арестували водач на „Фолксваген Голф“. Той е на 29 години. Бил дрогиран и имал в колата пакетче с кокаин. Мъжът е от Радомир.

21-годишен дрогиран благоевградчанин е управлявал мотоциклет „Сим“. Той е задържан от органите на реда на ул. „Полковник Дрангов“ в Благоевград. В ареста на Второ управление на МВР е и 2-годишна жена от Благоевград. Шофирала "Пежо" по улица "Пейо Яворов" след употреба на марихуана. Благоевградските полицаи са спипали и надрусан водач на "Мерцедес" от симитлийското село Долно Осеново.

Образувани са четири наказателни дела срещу пияни шофьори в Сандански, Благоевград, Петрич и село Кавракирово. Те са на възраст от 2 до 50 години.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook