Напуснал кметски екип в Благоевград е активист на Васил Божков

29/02/2024 15:57 1 Коментирай

Напуснал пост на заместник-кмет в Благоевград, а сега съветник в Симитли, е сред учредителите на новата партийна формация на Васил Божков - Център.

Дамян Качулски застана плътно до хазартния бизнесмен при първата изява на партията днес. Божков бе пуснат с определение на прокуратурата за часове, за да присъства лично, тъй като все още е под домашен арест след завръщането му от Дубай.

Припомняме, че симитлийският съветник Дамян Качулски беше неуспешен кандидат за кмет на изборите през миналия октомври. Влезе обаче в новия ОбС-Симитли със зърнения бос Павел Стоименов и с бившата си съпартийка от "Свободни демократи" Вера Качулска. Преди месец Качулска бе уличена от кмета Апостол Апостолов за укриване на имоти и неплащане на данъци.

Новият активист на Божков - Дамян Качулски, беше заместник на бившия кмет Илко Стоянов, но изкара на поста само няколко месеца. Сега симитлийският опозиционер се надява на нов политически пристан във втория проект на Божков - след "Българско лято". Бизнесменът от Симитли Павел Стоименов, също беше сред официалните гости. Присъстваха още бизнесмените от Разлог Никифор Кондев и Костадин Калайджиев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Муса -
    Този гей не е съветник в Симитли

Социално

новини благоевград facebook