Наркоплантатор пострада тежко при полицейска операция

04/09/2023 09:56 2 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Полицаи са унищожили три ниви с канабис. Открили ги след оперативен сигнал. Общото количество марихуана е 128 килограма.

Наркоплантациите са в района на Колибите над санданското село Струмяни. Имотите са в Държавен горски фонд.

В една от тях били засадени около 40 канабисови растения, във втората - около 25, а в третата, в която били засадени около 90 растения, органите на реда установили и двама мъже. Виждайки униформените, започнали да бягат. Единият от тях е паднал и получил травма на главата. На пострадалия, който е на 52 години от Петрич, незабавно е оказана медицинска помощ и е транспортиран в МБАЛ-Петрич, а след това и в болнично заведение в София. За случаите е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград и са образувани досъдебни производства. Случаят първоначално бе прикрит от медиите. Според служители в "Гранична полиция" е имало стрелба. Както вече информирахме за случилото се призна веднага след операцията директорът Антон Златанов.

След публикуване на официалната версия на полицията, читатели на Еновина коментираха във форума: "Кажете каква е истината. Момчето е бил на гости при негов приятел след като излизат цивилни полицаи с маски тръгват към къщата неговия приятел бяга а Наско го напипват на мивката да си мие ръцете удрят го с приклада и чупят черепа после го пребиват, чупят му крака и ръцете и викат линейка.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. hm -
    Хубаво получавате информация за едни случки, но дали е истина ? Първата дума в заглавието Ви е лъжа. Както е писано и на съседният коментар няма как такива травми човек да си ги причини сам дори и при падане.
  2. Ииииии -
    Само глупости пишете кажете каква е истината. Момчето е бил на гости при негов приятел след като излизат цивилни полицаи с маски тръгват към къщата неговия приятел бяга а Наско го напипват на мивката да си мие ръцете удрят го с приклада и и чупят черепа после го пребиват чупят ми крака ръцете и викат линейка.

Социално

новини благоевград facebook